Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Oppilaitokset

 

Kuljetusalan tutkintoja voi suorittaa monipuolisesti ympäri Suomea. Ammatillisia ja ammattikorkeakoulututkintoja on mahdollista suorittaa myös aikuisopintoina, joiden opiskelurytmi usein mahdollistaa työssäkäynnin opintojen ohella.

Logistiikan perustutkinto suoritetaan yleensä ammatillisessa oppilaitoksessa tai ammattiopistossa. Aikuiskoulutuksen järjestäjät puolestaan tarjoavat perustutkintojen lisäksi ammatti- ja erikoisammattitutkintoja, joilla voi täydentää omaa osaamistaan.ammattikorkeakoulututkintoja on mahdollista suorittaa myös aikuisopintoina, joiden opiskelurytmi usein mahdollistaa työssäkäynnin opintojen ohella.

Yliopistossa ja korkeakouluissa voi opiskella esimerkiksi auto- ja kuljetustekniikkaa tai logistiikkaa. Korkeakouluopinnot valmentavat alan esimies- ja suunnittelutehtäviin, mutta alalla edetään usein myös kokemuksen tuoman osaamisen kautta.

Aikuiskoulutus Kuljetusalan näyttötutkintoja ja niihin valmistavaa koulutusta järjestävät seuraavat aikuiskoulutusyksiköt löydät täältä.

Oppisopimuskoulutus  Oppisopimuksella on mahdollista opiskella monipuolisesti ympäri Suomea. Oppisopimusta järjestetään myös ammattiopistoissa. Lue lisää oppisopimuksesta Opetushallituksen sivuilta.

 

Lähde: Kuljetusala.com