Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yhteystiedot

Kylmäketju.fi on Teknologiateollisuus ry:n Perävaunut ja päällirakenteet toimialaryhmän ja Maa- ja metsätalousministeriön rahoittama portaali lämpösäädeltävien elintarvikekuljetusten eri osa-alueista.

Sivusto on uusittu versio ATP-neuvottelukunnan vuonna 2007 julkaisemaan Lämpöhallittavien elintarvikekuljetusten logistiikkaoppaasta. Sivusto tekstit ovat ATP-Neuvottelukunnan tuottamia ja mukana sivustolla on myös monipuolinen joukko alan erityisosaajia. Kylmäketju.fi-sivuston tarkoituksena on toimia kattavana tietopankkina kaikille lämpösäädeltävien elintarvikekuljetusten parissa työskenteleville ammattilaisille ja alasta kiinnostuneille.

Kylmäketju-sivustolle lisätään uutta alaan kohdistuvaa aineistoa ja materiaalia jatkuvasti. Sivuston tavoitteena on olla ajankohtainen, luotettava ja sitoutumaton tiedonlähde lämpösäädeltävien elintarvikekuljetusten aihealueesta.

Palautetta ja vinkkejä sivuston kehittämisestä voi lähettää sähköpostilla palaute (at) kylmaketju.fi tai alla olevalla lomakkeella.

Kiitos mielenkiinnostasi Kylmäketju.fi-sivustoa kohtaan!

 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.